ATTACK


sailfish ATTACK

De sailfish Attack biedt de best mogelijke combinatie van flexibiliteit, duurzaamheid en drijfvermogen in de midden prijs-klasse. Dit top kwaliteit pak is ontworpen om gelijke tred houden met de prestaties van een high-end pak maar tegen een betaalbare prijs.

De sailfish Attack is gebouwd met een combinatie van de beste materialen: SCS Nano Skin neopreen in de borst minimaliseert trekken, terwijl de SCS # 39 neopreen, gebruikt in de andere delen van het pak het uiterst robuust en elastisch maakt. Dit pak is zeer comfortabel om te dragen en biedt een zeer hoge mate van bewegingsvrijheid. Dit wordt bereikt door het gebruik van flexibele Ultra soft Stretch voering in de allerbelangrijkste arm en schouder regio's. De rest van de voering is bekleed met een huid vriendelijke soft stretch materiaal.

De ergonomisch aangepaste been en heup panelen verbeteren het drijfvermogen en – in combinatie met de nieuwe stabiliteit Panel Plus voor een betere heup stabiliteit. Door het vermijden van overtollige heup rotatie, wordt de zwemmer automatisch in een gestroomlijnde en stabiele houding in het water gebracht.

Bovendien zorgen de nieuwe Aqua Reach Zones op de onderarmen voor meer effectieve voorwaartse voortstuwing van de armen onder water. Bovendien is de sailfish attack een allround wetsuit voor iedere triatleet, van beginner tot IRONMAN deelnemer.

 
   

NSCS #39-Neoprene

Een zeer sterk neopreen met een dunne coating voor een beter drijfvermogen en weinig weerstand in het water.
Soft Strech Inner Liner
Een zeer flexibele binnenvoering wat zeer prettig aanvoelt en daarnaast zo flexibel is dat het geen verlies in kracht geeft bij de schouders en arm.
Zero Resitance Panel
Een groot 1,5 mm paneel in de oksel waardoor u moeiteloos uw bewegingen kunt maken
Stability Panel Carbon Plus
Voorzien van een carbon print zorgen de stabilisatiepanelen op de heup voor een nog stabielere ligging in het water waarbij de heuprotatie tot een minimum wordt beperkt.
Ergo Fit Cut Design
Speciaal ergonomisch gevormd deel in het lies, been en heup gedeelte waardoor een perfecte pasvorm ontstaat.
  MATERIAALDIKTES
  • Arm-schouder 1,5 mm
  • Borst 5,0 mm
  • Bovenbeen 3,0 -4.0 mm
  • Onderbeen 2,0-4,0 mm
 • MAATVOERING

  HEREN: XS, XSL, S, SL, M, ML, ML+, L, XL DAMES: W-XS, W-S, W-SM, W-SML, W-M, W-L