One | The Buoyancy Miracle


sailfish ONE

One . Een absoluut topklasse wetsuit. Het pak biedt een superieur drijfvermogen i.c.m. een uitstekende flexibiliteit.

De sailfish One is een levende legende. Al 5 jaar heeft het zijn kracht bewezen in talrijke IRONMAN en World Cup overwinningen, en als een award-winnaar in verschillende nationale en internationale triathlon tijdschriften.

De sailfish One combineert de nieuwste neopreen technologie met de nieuwste materialen. Het sailfish Aerodome borst paneel beschikt over lucht cellen die het drijfvermogen verhogen en zorgt voor een optimale lichaamshouding in het water. De Nanoskin-Technologie van Yamamoto SCS zorgt voor een extreme lage weerstand in het water. In combinatie met de Ultra Soft Stretch voering biedt de sailfish one maximale flexibiliteit in de schouder en armen maar ook in alle andere delen van het pak zorgt de Ultra Soft Stretch voering voor een optimale bewegingsvrijheid.

De ergonomisch aangepaste been en heup panelen verbeteren het drijfvermogen en – in combinatie met de nieuwe stabiliteit Panel Plus voor een betere heup stabiliteit. Door het vermijden van overtollige heup rotatie, wordt de zwemmer automatisch in een gestroomlijnde en stabiele houding in het water gebracht. Het nieuwe onderarm paneel geeft een beter gevoel in het het water.

De sailfish One overtuigt en biedt het perfecte race pak voor de veeleisende triathleten en zwemmers met maximale flexibiliteit en drijfvermogen eisen.

Nano Aero Dome Neoprene
Op de borst en bovenbenen is het Aero Dome neopreen verwerkt. Dit zijn kleine luchtkamers in een honinggraat structuur die voor extra drijfvermogen zorgen.
Comfort Collar (new)
Extra draagcomfort door de nieuwe "collar" Deze sluit iets lager dan bij het vorige model.
Ultra Soft Stretch Inner Liner
Een zeer flexibele binnenvoering voor een hoog draagcomfort.
Stability Panel Carbon Plus
Voorzien van een carbon print zorgen de stabilisatiepanelen op de heup voor een nog stabielere ligging in het water waarbij de heuprotatie tot een minimum wordt beperkt.
New design (new)
Een nieuw design met een lichtere sailfish blauwe kleur bij het damesmodel.
Zero Resitance Panel
Een groot 1,5 mm paneel in de oksel waardoor u moeiteloos uw bewegingen kunt maken
Forearm Panel (new)
Een nieuw en dunner paneel op de onderarm voor een beter watergevoel.
Ergo Fit Cut Design
Speciaal ergonomisch gevormd deel in het lies, been en heup gedeelte waardoor een perfecte pasvorm ontstaat.

 

 • MATERIAALDIKTES
  • Arm-schouder 1,5 mm
  • Borst 4,5 mm Aerodome
  • Bovenbeen 4,5 mm Aerodome
  • Onderbeen 2,5-3,0 mm
 • MAATVOERING

  HEREN: XS, XSL, S, SL, M, ML, ML+, L, XL DAMES: W-XS, W-S, W-SM, W-SML, W-M, W-L